صفحه اصلی > بهبود تغذیه جامعه > ریزمغذی ها > پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید 
دوشنبه ٠٥ تير ١٣٩٦

کاربر گرامی جهت دسترسی کامل به تمامی قسمت های پورتال معاونت از مرورگر Mozilla Firefox استفاده نمایید ---->  دانلود مرورگر

ایمنی غذا ، از مزرعه تا سفره
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 946
 بازدید امروز : 677
 کل بازدید : 974757
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 1/5938
پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید

هدف کلی :
کاهش شیوع اختلالات ناشی از کمبود ید وگواتر

اهداف اختصاصی:

١- حفظ و ارتقاء پوشش مصرف نمک یددار به نحوي که بیش از % 90 خانوارهاي شهري وروستایی کشور از نمک یددار تصفیه شده استفاده نمایند.

٢- افزایش آگاهی وعملکرد کارکنان بین بخشی ودرون بخشی درزمینه اختلالات ناشی از کمبود ید ونمک یددار تصفیه شده

٣- افزایش آگاهی وعملکرد خانوارهادرزمینه اختلالات ناشی از کمبود ید ومصرف نمک یددار تصفیه شده


 کتابچه " برنامه جامع پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در استان آذربایجان غربی "