English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه | امروز: چهارشنبه ٢٩ شهريور ١٣٩٦


  چاپ        ارسال به دوست

همکاری بین بخشی قابل تقدیر در کنترل بیماریCCHF

معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در راستای ارتقاء سطح سلامتی آحاد جامعه، به منظور پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده ویروسی کریمه کنگو در تعامل و هماهنگی تنگاتنگ با ارگان های نظارتی پیگیر رعایت موازین بهداشتی و پیشگیری از بیماری مذکور میباشد. در همین راستا و بدنبال تصمیمات متخذه در کار گروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان ارومیه " که مقرر گردیده بود گوشت دام سبک و سنگین ذبح شده پس از طی فرآیند پیش سرد کن عرضه گردد" معاون امور بهداشتی دانشگاه در مورخه 96/03/23 با حضور رئیس مرکز بهداشت شهرستان ارومیه از سردخانه معین این امر مهم درپیشگیری از انتقال احتمالی عامل بیماری، بازدید نمودند. در این بازدید که مدیر کل پشتیبانی امور دام استان و معاون سلامت دامپزشکی استان نیز حضور داشتند از محل سردخانه گوشت شهرستان ارومیه بازدید بعمل آمد. دکتر انتظارمهدی ضمن تشکراز هماهنگی های بین بخشی بعمل آمده در عملیاتی نمودن مصوبات کارگروه توسط مرکز بهداشت شهرستان ارومیه ، از حمایت های جناب اقای حسنخانی فرماندار شهرستان وجناب اقای محسن پور مدیر کل پشتیبانی امور دام استان در این خصوص تشکر و قدردانی نمودند.
دکتر انتظارمهدی از پیش سردکن و نگهداری گوشت در سردخانه پس از ذبح بهداشتی در کشتارگاه به عنوان مهمترین عامل قطع زنجیره انتقال عامل بیماری یاد نموده و از مردم شریف استان رعایت موازین بهداشتی در خرید گوشت به شرح زیر را خواستار شدند:
- گوشت مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایید.
- حصول اطمینان از کشتار و ذبح دام در کشتارگاه و تحت نظارت دامپزشکی( کنترل مهر دامپزشکی روی گوشت )
- استفاده از وسایل حفاظت فردی ( پیش بند، دستکش، ماسک و... ) در هنگام فرآوری گوشت
- عدم خریداری گوشت از مراکز غیر مجازو غیر بهداشتی و بین راهی

 



١١:٣٠ - چهارشنبه ٢٤ خرداد ١٣٩٦    /    شماره : ١٤٥٥٠    /    تعداد نمایش : ١٣١